29 nov. 2011

Första advent


Jomenvisst förstår ni. Nu har jag och min keramikkompis L gjort det. Vi packade bilarna med vår egenhändigt ihopknåpade keramik och drog iväg till Säters lilla, mysiga julmarknad. För att kränga våra alster :-)


Trots att regnet fullkomligt öste ner när vi åkte dit för att packa upp och gjorde detsamma när vi packade ihop, fick vi en riktigt fin första advent på marknaden. Lagomt stämmningsfullt, uppehåll och ganska mycket folk. Och nu har vi övat en gång. Kan hända att vi besöker fler marknader - det vet man aaaaldrig :-) För det var kul. Det som blev över tar jag väl till jobbet och försöker lura på mina kollegor.

23 nov. 2011

Nu har den gjort sitt


Luktärten som verkligen gett valuta för pengarna. Jag planerade lite luktärtsfrön i våras och jag har minsann plockat in bukett efter bukett hela sensommaren och hösten. Sista buketten plockade jag för en och en halv vecka sedan! Är inte det fantastiskt, så säg? Men nu. Nu har den fått ge vika för en rejäl frostnatt häromdagen.


21 nov. 2011

Senhöst


Snön lyser med sin frånvaro. Men mig gör det faktiskt detsamma. Än så länge iallafall. Det är ju klart - några dalande flingor på första advent skulle ju vara snajsigt. Adventsgranen gör sig ju lite bättre med ett vitt snötäcke än att den står så grön o grann på den gröna o granna gräsmattan.

Just nu är det full fart på drejskivan och keramikugnen :-) Juletider stundar, så det kan vara bra att ha lite i lager.