18 okt. 2009

Kransdax

En av de fina dagarna i september var jag lite extra kreativ.

Det är perfekt att ha ett planteringsbord att hänga vid när det är passande väder och när jag är sugen att knåpa ihop nå't. En krans kanske.

Den här gången bidde det en hjärtkrans. Den är så vit och grön och fin när den är ny.

Får den sen sitta kvar på väggen blir den brun och lite vit. Ganska fin även då...







11 okt. 2009

Kurbitskuddens nya kompis

Jomenvisst. Jag hittade en kompis till den fina kurbitskudden som jag köpte häromveckan. Den här brokiga, kurbitsinspirerade skapelsen har också flyttat hem till oss och vi trivs ihop. Kudden kommer från IKEA.
I vårt ganska grafiska vardagsrum blir det bra med lite färger. Röda nyanser toppar just nu accentfärgs-listan. Allt från röda kuddar till rött vin ;-)

Och vet ni vad? Vi har keramikkursat igen :-) Kul, kul! Här ovan ser ni hur kul vi haft och jag gjorde den fina lyktan med de svarta ljushålla.... zz%zz*/*x*xx skraaap... - jooo, tjena! Nädå, det blev några cylindrar igen. Men nu är jag ännu mer sugen på en egen drejskiva för jag behöver v e r k l i g e n öva. Vi glaserar om några veckor och blir det nå't värt att visa, så ser ni det här.

Ha nu en onödigt skön vecka alla kära bloggläsare!


6 okt. 2009

Varma vackra vintervantar

Jomenvisst! Nu är den på intågande. Vintern :-/ Lite väl tidigt i min smak förstås. Ja, vintern har ju inte kommit på riktigt.... men nästan. Vi har minusgrader lite titt som tätt och de tidiga mornarna är överösta av frost.

Så här urtjusigt är det utanför köksfönstret hos min jobbarkompis. Dimman hade lättat lite lagom och frosten låg vit och fin.

Tur att jag fått så fina hemstickade vantar av mor som är lika sköna som dom är fina.

Hoppas ni har det bra kära vänner. Med eller utan vinter och med eller utan vantar :-)