28 feb. 2009

Naturligtvis måste jag terrorisera er med lite bilder från semestern i Thailand *det finns ju en hel hoper bilder att välja på * :-) Thailändarna är fenomenala på att smycka med blommor. Nu bör ju tilläggas att dom har en del att välja på. Våra krukväxter finns ju där som träd!! Nåväl, skapelsen ovan stod i receptionen på ett av de härliga hotell vi bodde på. Dessutom hade dom lagt citrongräs i vatten och tänt ett ljus under, så det spreds en faaantastisk doft i omgivningarna! Väldigt nice!

Hotellet heter By The Sea och ligger..... japp, precis vid havet. Kortet ovan är taget vid en av de två resturangerna som fanns i denna lilla vik, precis intill vårt hotell. Ett ställe som är huur mysigt som helst.

Vi bodde en natt på ett liite större ställe *det brukar räcka för oss*. Då valde vi ett snajsigt hotell :-) Faantastisk utsikt. Bubbelbadkar på balkongen!! Betonggolv, betongväggar och hela badrummet i betong. Snyggsnygga möbler. Superhäftigt!

Sen åkte vill till djungeln igen. Det här hotellet har vi faktiskt bott på förut en gång. Det ligger som sagt i djungeln. Finfint må ni tro!

Meeen, nu är vi hemma igen och det är också finfint. Myyycke snö och vackert som en vykort. Vi laddar för fullt för Melodifestival ikväll. Nåja, laddar och laddar. TVn kommer väl att vara påslagen och det lär väl bli lite festival kan jag tänka. Imorrn kör vi Vasaloppet. Från TV-soffan :-)

Ha en huur bra lördagskväll som helst och på återseende!

25 feb. 2009

Ljuset återvänder

Visst är det uuunderbart. Ljuset återvänder. Jag som jobbar dagtid och åker till jobbet ungefär samma tid varje dag märker verkligen skillnad på ljuset. Häärligt!

I helgen som gick gjorde jag något jäätteroligt må ni tro. Jag fick den stora äran att fotografera ett brudpar. Å va roligt! Dom är sååå fina. Och jag måste säga att mer lättregisserade och lättfotogaferade personer har jag sällan skådat. Och suuperfina! Jag skall kolla om jag kan få publicera några foton så får ni se :-)

Häftig onsdag på er allihopa!




17 feb. 2009

Oj va tiden går...

Meen va tiden rullar på. Det har gått flera veckor sedan jag lämnade några livstecken här på bloggen. Hastigt och lustigt :-) blev det grönt ljus för semester och vi hittade två lediga flygstolar med destination Thailand. Så. Där har vi tillbringat 15 dagar. Hääärliga dagar med löpning, låååånga frukostar, slappa i solen och slappa i skuggan, med och utan bok. God mat och god öl!

Frukostarna tillhör favoritstunderna. Massor med god, färsk frukt... men även bacon, ägg, rostade mackor med marmelad, juice och förstås kaffe. Med bedårande utsikt över havet de allra flesta dagarna.

Hem kom vi till riktig vinter. Det har kommit massor med snö och det är kallt. Och vackert som ett vykort. Dessutom har ljuset återvänt. Det har verkligen blivit ljusare under dessa två veckor som vi varit borta.

Så - nice att vara tillbaka och nu har jag massor med bloggläsning framför mig, de närmaste dagarna. Vi ses i cyberspace kära vänner!

1 feb. 2009

Retrokänsla

Dom är inte nya. Kuddarna. Men jag gillar dem fortfarande skarpt. Mönstret är liksom lite retro.
... och har lite kökskänsla. Passar alltså bra på kökssoffan :-)